نورپردازی نمای ساختمان

folder_openخدمات ما
نورپردازی نمای ساختمان

هزینه نورپردازی نمای ساختمان – قیمت خدمات نورپردازی

نورپردازی نما ساختمان با استفاده از نور و رنگ، به شما اجازه می‌دهد تا ساختمان خود را در شبانه‌ روز به یک عنصر بصری شگفت ‌انگیز و جذاب تبدیل کنید. آیا تا به حال از جلوه‌‌های خیره‌ کننده نورپردازی ساختمان ‌ها لذت برده‌‌اید؟ اگر به دنبال افزایش شکوه ساختمان هستید، نورپردازی نما برای شما مناسب است. بنابراین، ما این خدمات را ارائه میدهیم و برای دریافت مشاوره و استعلام قیمت میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. برای اطلاع از قیمت نورپردازی نمای ساختمان به آی دی تلگرام lominextv (برای ارتباط مستقیم در تلگرام کلیک کنید) یا واتساپ (برای ارتباط مستقیم در واتساپ کلیک کنید) ما پیام بدید و از کارشناسان ما مشاوره رایگان دریافت کنید.

می‌توانید با شماره زیر هم تماس بگیرید.

09127667128

نورپردازی نمای ساختمان و اهمیت آن

در سال‌های اخیر، توجه به معماری نمای ساختمان ها بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته و طراحان در تلاشند تا بتوانند زیبایی نمای ساختمان را با استفاده از نورپردازی های متنوع، دوچندان کنند. به همین منظور، برای ارتباط بهتر و بیشتر ناظر با نما، نورپردازی های نابی در نمای ساختمان ها انجام می شود. این نورپردازی ها متناسب با معماری نما، نوع کاربری ساختمان و موقعیت جغرافیایی انجام می‌شود. به عبارت دیگر، متریالی که برای نورپردازی نمای ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد، باید متناسب با متریال بکار رفته در ساخت ساختمان باشد. به طور مثال، در ساختمان‌هایی که نمای رومی دارند، استفاده از چراغ‌های خطی هوشمند، جالب نبوده و به جای آن، بهتر است از چراغ‌های پرتابی استفاده شود. در مقابل، برای نورپردازی ساختمان هایی با نمای مدرن بیشتر از چراغ‌های خطی هوشمند استفاده می شود.

نورپردازی یکی از مهم ترین قسمت‌های ساختمان سازی بوده که اگر برای نمای بیرونی، به خوبی طراحی شود، ساختمان را در دل تاریکی زیباتر نشان می دهد. اهمیت نورپردازی نما ساختمان، برای ساختمان‌های تجاری که شب ها نیز به فعالیت می‌پردازند، بیشتر است. این نوع طراحی، یکی از راه‌های موثر تبلیغ و جذب مشتری نیز بوده و حس خوبی را به ناظران خود القا می‌کند. علاوه بر این، یک نورپردازی ایده‌آل می‌تواند بر ارزش و اعتبار ساختمان، جذب گردشگر و تاکید بر جلوه‌های معماری تاثیر بگذارد.

 

نورپردازی مجتمع تجاری

نورپردازی نمای ساختمان در شب – مجتمع تجاری

صفر تا صد آنچه باید از نورپردازی نما ساختمان بدانید

نورپردازی نما ساختمان یکی از عوامل مهم تأثیرگذار در فضای خارجی ساختمان است. نورپردازی نما می‌تواند شکل ساختمان را تغییر دهد و آن را در بین سایر ساختمان‌ها متمایز کند. قبل از شروع به نصب سیستم نورپردازی، باید یک برنامه‌ریزی دقیق صورت گیرد. این برنامه‌ریزی شامل بررسی نیازهای ساختمان، تحلیل نورپردازی، انتخاب مناسب لامپ‌ها و لوازم جانبی، ایجاد تراکم نور مناسب و همچنین در نظر گرفتن مصرف انرژی و هزینه‌ها می‌باشد.

برای نورپردازی نما ساختمان، می ‌توان از انواع مختلف نورها و تجهیزات استفاده کرد. از جمله انواع رایج نورپردازی می ‌توان به نورهای LED، فلورسنت، هالوژن و رشته ‌ای اشاره کرد. هر یک از این نورها ویژگی ‌ها و مزایای خاص خود را دارند که باید با توجه به نیازهای ساختمان و محیط مورد استفاده انتخاب شوند.

 در نورپردازی نما ساختمان، رنگ و حالت نور بسیار مهم است. انتخاب رنگ‌های مناسب و تنظیم درجه روشنایی به‌ طور صحیح می‌تواند حس و جذابیت محیط را تغییر دهد. همچنین، استفاده از حالت‌‌های مختلف نوری مانند تغییرات رنگی و حرکت نور می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

 سیستم نورپردازی نما نیاز به نگهداری و تعمیرات دوره‌ای دارد. لامپ‌‌ها و تجهیزات باید به طور منظم بررسی و تعویض شوند. همچنین، بررسی و تعمیر خرابی‌ها و مشکلات فنی نیز برای حفظ کیفیت نورپردازی ضروری است. در نورپردازی نما، باید به اثرات محیطی توجه کنید. به عنوان مثال، نورپردازی نباید با حیات جانوری در تضاد باشد یا به آسمان شبانه اختلال وارد کند. باید از نورپردازی هوشمند استفاده شود که با صرفه ‌جویی در مصرف انرژی همراه باشد.

نورپردازی نما ساختمان با جلوه ای خاص و ویژه

نورپردازی نما ساختمان می‌تواند تأثیری در امنیت محیط داشته باشد. مناسب بودن نورها و پخش نور می‌تواند احساس امنیت را در فضای خارجی ساختمان افزایش دهد. نورپردازی نما یک هنر است. با استفاده از آن می‌توان اثرات بصری منحصربه ‌فردی را ایجاد کرد و فضای خارجی ساختمان را به یک اثر هنری تبدیل کرد.

مراحل انجام نورپردازی

از آنجایی که اجرای نورپردازی نما ساختمان هزینه زیادی به دنبال دارد، باید قبل از شروع طراحی، هدف از انجام آن مشخص شود. در این مرحله، طراح باید بداند که هدف از نورپردازی، تنها افزایش زیبایی ساختمان است یا به غیر از آن، جذب مشتریان نیز، مدنظر مالک است. پس از اینکه هدف از نورپردازی مشخص شد، باید سبک نورپردازی تعیین شود. انتخاب سبک باید با توجه به نمای ساختمان انجام شود. به طور مثال، نورپردازی نمای رومی با نمای مدرن کاملا متفاوت بوده و نوع چراغ ها باید با توجه به سبک مورد نظر انتخاب شوند. در نهایت، انتخاب روش نورپردازی، باید توسط یک متخصص انجام شده و نورپردازی به مرحله اجرا درآید. لازم به ذکر است که نورپردازی نما ساختمان باید توسط افراد ماهر و زبده در این زمینه انجام شود.

 

نورپردازی نمای رومی

 

انواع روش اجرای نورپردازی نما ساختمان

روش‌های اجرای نورپردازی نما ساختمان متنوع است. در زیر، به برخی از انواع روش‌ها اشاره خواهیم کرد که عبارت‌اند از:

نصب لامپ‌های خارجی

در این روش، لامپ‌های مناسبی در نزدیکی نما ساختمان نصب می‌شوند. این لامپ‌ها می‌‌توانند نور را به صورت پخش شده یا مستقیم در نما ساختمان ایجاد کنند.

نورپردازی مخفی

در این روش، نورپردازی با استفاده از نورهای مخفی و پنهان صورت می‌گیرد. لامپ‌ها و تجهیزات نورپردازی درون ساختمان یا درون واحدها نمایی مخفی و درخشان ایجاد می‌کند. این روش معمولاً برای ایجاد جذابیت و نورپردازی حساس و دقیق در ساختمان‌ها استفاده می‌شود.

 نورپردازی نما ساختمان از سمت پایین به بالا

 در این روش، نورپردازی نما ساختمان از سمت پایین به بالا انجام می‌شود. لامپ‌ها و تجهیزات نورپردازی در پایین ساختمان قرار می‌گیرند و نور به شیوه ‌ای عمودی بر روی نمای ساختمان تابیده می‌شود. این روش معمولاً برای تأکید بر ارتفاع و شکل ساختمان استفاده می‌شود.

نورپردازی از سمت بالا به پایین

 در این روش، نورپردازی از بالا به پایین روی نما ساختمان انجام می‌شود. لامپ‌ها و تجهیزات نورپردازی در بالای ساختمان یا در نزدیکی سقف قرار می‌گیرند و نور به شیوه‌ای عمودی به سمت پایین تابیده می‌شود. این روش معمولاً برای روشنایی معابر و فضاهای باز استفاده می ‌شود.

 نورپردازی نما با طرح های خاص

انواع سبک های نورپردازی نما ساختمان

سبک‌ های نورپردازی نما ساختمان می‌توانند متنوع باشند و بسته به طراحی، استفاده از رنگ‌ها، نوع نور و اثر مورد نظر، متفاوت می‌باشند. در زیر، به برخی از سبک‌‌های معمول نورپردازی نما اشاره خواهیم کرد که عبارت‌اند از:

 نورپردازی تمام نما (Facade Lighting)

 در این سبک، کل نما ساختمان با استفاده از نورپردازی روشن می‌شود. این شامل روشنایی همه قسمت‌های نما ساختمان است و تمام جزئیات، خطوط و اشکال معماری به وضوح نمایان می‌‌شوند.

 نورپردازی نمای افقی (Horizontal Lighting)

 نورپردازی نما ساختمان به صورت افقی به این شکل است که نور به صورت افقی روی نما ساختمان تابیده می‌‌شود. این روش برای برج‌‌ها، ساختمان‌های بلند استفاده می‌‌گردد و برروی طول و عرض ساختمان تاکید می‌کند.

 نورپردازی نما ساختمان به شکل عمودی (Vertical Lighting)

 در این سبک، نور به صورت عمودی روی نما ساختمان ایجاد می‌شود. این روش معمولاً برای تاکید بر ارتفاع ساختمان و برج‌‌ها استفاده می‌شود و به شکل ساختمان توجه می‌کند.

 نورپردازی نما سه‌ بعدی (3D Lighting)

 در این سبک، با استفاده از نور و سایه، جلوه‌‌های سه ‌بعدی به نما ساختمان داده می‌شود. این روش از تکنیک‌های خاصی مانند پروژکتورهای تصویرسازی 3D و افکت‌ های ویژه استفاده می‌کند.

نورپردازی نما ساختمان به صورت رنگی (Color Lighting)

در این سبک، از نورهای رنگی برای نورپردازی نما ساختمان استفاده می‌شود. این روش امکان استفاده از رنگ‌‌های مختلف در نما ساختمان را می‌دهد و برای ایجاد جذابیت و تغییرات مختلف در طول زمان استفاده می ‌شود.

نورپردازی نما با سبک های متنوع و ویژه

 

باید و نبایدها در اصول نورپردازی نما ساختمان

در نورپردازی نما ساختمان، تعادل بین نورهای مستقیم و نورهای فراگیر بسیار مهم است. از ترکیب نورهای مستقیم برای روشن ‌کردن نقاط خاص مانند جزئیات معماری و استفاده از نورهای فراگیر برای روشنایی و جذابیت بصری استفاده کنید. در نظر داشته باشید که نورپردازی نما باید با استایل و سبک کلی ساختمان هماهنگ باشد و جذابیت و زیبایی را به آن اضافه کند.

نورپردازی نما ساختمان باید تمرکز خود را بر نقاط قوت معماری ساختمان قرار دهد. با استفاده از نورها، می‌توانید جزئیات منحصربه ‌فرد ساختمان را بیشتر نشان دهید. استفاده از نورهای مناسب در نقاط تاریک، ورودی و محوطه ساختمان، امکان روشنایی بهتر و جلب توجه بیشتر را فراهم می‌کند.

برخی از افراد در روشنایی نما ساختمان به اغراق می‌پردازند و از نورهای بیش از حد روشن و درخشان استفاده می‌کنند. این موضوع باعث ایجاد تناقض با محیط اطراف می‌شود و نباید این کار را انجام داد. همچنین در نورپردازی نما، باید به محیط زیست توجه کنید. استفاده از لامپ ‌ها و منابع نور با مصرف انرژی کم و کیفیت بالا، به حفظ محیط زیست کمک می کند.

در نورپردازی نما ساختمان، باید به نظم و هماهنگی در استفاده از نورها توجه کنید. نورپردازی باید به صورت یکپارچه و هماهنگ باشد و نورها باید به گونه ‌ای انتخاب و نصب شوند که یک تأثیر زیبا و هماهنگ را ایجاد کنند. برای حفظ زیبایی و کارایی نورپردازی نما، باید به نگهداری و مدیریت صحیح آن توجه کنید. منابع نور باید به موقع تعویض و تعمیر شوند و سیستم نورپردازی باید به طور منظم بازبینی و تنظیم گردد.

با رعایت این باید و نباید‌ها، می‌توانید یک نورپردازی جذاب، زیبا و کارآمد را در نما ساختمان ایجاد کنید. همچنین، در صورت لزوم، بهتر است با شرکت لومینکس و متخصصان نورپردازی همکاری کنید تا نتیجه‌ ای حرفه ‌ای و بهینه را به دست آورید.

نورپردازی نما با اصول خاص

منابع نوریِ مورد استفاده در نورپردازی نما ساختمان

یک نورپردازی مناسب، حاصل استفاده از منابع نوریِ باکیفیت و درست است. در میان منابع نوری مختلفی که توسط طراحان نورپردازی نما مدرن به کار برده می‌شود، ریسه‌های LED و لاینر نوری معروف ترین منابع نوریِ مورد استفاده در این زمینه هستند. این نوع ریسه ها برای ایجاد طراحی خطی در نمای ساختمان بهترین گزینه می‌باشند. ریسه‌های LED در دو نوع سیستم 12 ولت و سیستم 220 ولت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

البته طراحان، بیشتر از ریسه‌های 12 ولتی استفاده می‌کنند، زیرا هم طول عمر بیشتری داشته و هم تعویض آنها در ارتفاع راحت تر است. علاوه بر این، این ریسه ها دارای نور یکدست تری بوده و جلوه بهتری به نمای ساختمان می‌بخشند. از دیگر مزایای ریسه‌های LED، ضد آب بودن و تنوع بالای رنگ آنها می‌باشد. البته اجرای ریسه ها به صورت RGB به شما این امکان را می‌دهد تا رنگ نور ریسه ها را با ریموت تغییر دهید.

 

جت لایت

یکی دیگر از منابع نوری که در نورپردازی نما مدرن کاربرد دارد، جت لایت می‌باشد. این نوع لامپ ها با قابلیت پرتاب نور، بهترین گزینه برای نورپردازی ساختمان‌های بلند می‌باشند. مانند ریسه‌های LED، این منابع نیز ضد‌آب بوده و در برابر رطوبت مقاوم هستند. علاوه بر دو موردی که ذکر شد، وال واشرها نیز به عنوان یک منبع نوریِ قوی و پرکاربرد در نورپردازی نما بکار می‌روند. وال واشرها از قرارگیری تعداد زیادی ریسه در کنار یکدیگر تشکیل می‌شوند که قابلیت تنظیم زاویه دارند. استفاده از لامپ‌های LED در وال واشرها، مصرف انرژی را به طور چشمگیری کاهش داده و اجرای این نوع نورپردازی را با هزینه کمتری همراه می‌سازد.

 

انواع لامپ ها در نورپردازی نما

لامپ‌هایی که طراحان در نورپردازی نما ساختمان از آنها استفاده می‌کنند، انواع مختلفی داشته که متناسب با نوع نورپردازی باید لامپ مناسب انتخاب شود. اولین و پرطرفدارترین گزینه، لامپ‌های LED می‌باشند. مصرف کم انرژی و عمر زیاد این لامپ‌ها، مهمترین علت انتخاب آنها در اجرای نورپردازی است. دسته دیگر، لامپ‌های هالوژن بوده که به دلیل ایجاد نور سفید خیره کننده، نما را بسیار روشن نشان می‌دهند. شدت و رنگ نیز در هالوژن ها متفاوت بوده و متناسب با سلیقه افراد انتخاب می‌شود. علاوه بر این، لامپ‌های فلورسنت و نئون نیز، از دیگر لامپ‌های پرکاربرد در اجرای نورپردازی نمای ساختمان مسکونی می‌باشند.

  • البته شرکت لومینکس، لامپ‌های مخصوص نورپردازی نما را تولید می‌کند تا به راحتی بتوان شدت و رنگ نور را در آنها تغییر داد.

 

استفاده از لامپ های هالوژن در نورپردازی نما

استفاده از لامپ‌های هالوژن – نورپردازی نما مدرن

 

اصول کلیدی در نورپردازی نما ساختمان

نورپردازی نمای ساختمان نیز مانند طراحی نما و معماری داخلی ساختمان، دارای اصول مخصوص به خود بوده و تنها افراد خبره و متخصص در این زمینه باید مسئول اجرای نورپردازی شوند. طراحان باید در طراحی و اجرای نورپردازی از منابعی استفاده کنند که مصرف انرژی در آنها تا حد ممکن کم باشد. به طور مثال، استفاده از سیستم 12 ولت به جای سیستم 220 ولت، از نظر اقتصادی بسیار به صرفه است.

همچنین، محل قرارگیری لامپ ها، در جلوه ی بیشتر نمای ساختمان تاثیرگذار خواهد بود. شدت و رنگ نور نیز، باید هوشمندانه انتخاب شود تا زیبایی بصری بیشتر و ناظر به راحتی بتواند با نمای ساختمان ارتباط برقرار کند. بعلاوه، بیشتر طراحان بر این موضوع واقف هستند که انتخاب رنگ نور متناسب با رنگ نمای ساختمان انجام می‌شود. مثلا، نمای سفید با نورپردازی سفید و نمای تیره با نورپردازی نارنجی و زرد، تناسب و زیبایی بیشتری خواهد داشت.

در همین راستا، شرکت نورپردازی لومینکس، با کادری متشکل از بهترین و ماهرترین طراحان در تلاش است تا با نورپردازی‌های منحصر بفرد خود، جلوه ی ساختمان شما را دو چندان کند. شما هم برای ایجاد محیطی گیرا و جذاب، بهتر است نورپردازی نمای ساختمان‌ های خود را به ما بسپارید.

09127667128

Related Posts

keyboard_arrow_up