نورپردازی نمای ساختمان

folder_openخدمات ما
نورپردازی نمای ساختمان

هزینه نورپردازی نمای ساختمان – قیمت خدمات نورپردازی

برای اطلاع از قیمت نورپردازی نمای ساختمان به آی دی تلگرام lominextv (برای ارتباط مستقیم در تلگرام کلیک کنید) یا واتساپ (برای ارتباط مستقیم در واتساپ کلیک کنید) ما پیام بدید و از کارشناسان ما مشاوره رایگان دریافت کنید. همکاران ما شبانه روز آنلاین هستند تا در کوتاه ترین زمین قیمت و مشاوره‌های لازم را خدمت شما ارائه دهند.

می‌توانید با شماره زیر هم تماس بگیرید.

09127667128

نورپردازی نمای ساختمان و اهمیت آن

در سال‌های اخیر، توجه به معماری نمای ساختمان ها بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته و طراحان در تلاشند تا بتوانند زیبایی نمای ساختمان را با استفاده از نورپردازی های متنوع، دوچندان کنند. به همین منظور، برای ارتباط بهتر و بیشتر ناظر با نما، نورپردازی های نابی در نمای ساختمان ها انجام می شود. این نورپردازی ها متناسب با معماری نما، نوع کاربری ساختمان و موقعیت جغرافیایی انجام می‌شود. به عبارت دیگر، متریالی که برای نورپردازی نمای ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد، باید متناسب با متریال بکار رفته در ساخت ساختمان باشد. به طور مثال، در ساختمان‌هایی که نمای رومی دارند، استفاده از چراغ‌های خطی هوشمند، جالب نبوده و به جای آن، بهتر است از چراغ‌های پرتابی استفاده شود. در مقابل، برای نورپردازی ساختمان هایی با نمای مدرن بیشتر از چراغ‌های خطی هوشمند استفاده می شود.

نورپردازی یکی از مهم ترین قسمت‌های ساختمان سازی بوده که اگر برای نمای بیرونی، به خوبی طراحی شود، ساختمان را در دل تاریکی زیباتر نشان می دهد. اهمیت نورپردازی نما ساختمان، برای ساختمان‌های تجاری که شب ها نیز به فعالیت می‌پردازند، بیشتر است. این نوع طراحی، یکی از راه‌های موثر تبلیغ و جذب مشتری نیز بوده و حس خوبی را به ناظران خود القا می‌کند. علاوه بر این، یک نورپردازی ایده‌آل می‌تواند بر ارزش و اعتبار ساختمان، جذب گردشگر و تاکید بر جلوه‌های معماری تاثیر بگذارد.

 

نورپردازی مجتمع تجاری

نورپردازی نمای ساختمان در شب – مجتمع تجاری

 

مراحل انجام نورپردازی

از آنجایی که اجرای نورپردازی نما ساختمان هزینه زیادی به دنبال دارد، باید قبل از شروع طراحی، هدف از انجام آن مشخص شود. در این مرحله، طراح باید بداند که هدف از نورپردازی، تنها افزایش زیبایی ساختمان است یا به غیر از آن، جذب مشتریان نیز، مدنظر مالک است. پس از اینکه هدف از نورپردازی مشخص شد، باید سبک نورپردازی تعیین شود. انتخاب سبک باید با توجه به نمای ساختمان انجام شود. به طور مثال، نورپردازی نمای رومی با نمای مدرن کاملا متفاوت بوده و نوع چراغ ها باید با توجه به سبک مورد نظر انتخاب شوند. در نهایت، انتخاب روش نورپردازی، باید توسط یک متخصص انجام شده و نورپردازی به مرحله اجرا درآید. لازم به ذکر است که نورپردازی نما ساختمان باید توسط افراد ماهر و زبده در این زمینه انجام شود.

 

نورپردازی نمای رومی

 

منابع نوریِ مورد استفاده در نورپردازی نما ساختمان

یک نورپردازی مناسب، حاصل استفاده از منابع نوریِ باکیفیت و درست است. در میان منابع نوری مختلفی که توسط طراحان نورپردازی نما مدرن به کار برده می‌شود، ریسه‌های LED و لاینر نوری معروف ترین منابع نوریِ مورد استفاده در این زمینه هستند. این نوع ریسه ها برای ایجاد طراحی خطی در نمای ساختمان بهترین گزینه می‌باشند. ریسه‌های LED در دو نوع سیستم 12 ولت و سیستم 220 ولت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

البته طراحان، بیشتر از ریسه‌های 12 ولتی استفاده می‌کنند، زیرا هم طول عمر بیشتری داشته و هم تعویض آنها در ارتفاع راحت تر است. علاوه بر این، این ریسه ها دارای نور یکدست تری بوده و جلوه بهتری به نمای ساختمان می‌بخشند. از دیگر مزایای ریسه‌های LED، ضد آب بودن و تنوع بالای رنگ آنها می‌باشد. البته اجرای ریسه ها به صورت RGB به شما این امکان را می‌دهد تا رنگ نور ریسه ها را با ریموت تغییر دهید.

 

جت لایت

یکی دیگر از منابع نوری که در نورپردازی نما مدرن کاربرد دارد، جت لایت می‌باشد. این نوع لامپ ها با قابلیت پرتاب نور، بهترین گزینه برای نورپردازی ساختمان‌های بلند می‌باشند. مانند ریسه‌های LED، این منابع نیز ضد‌آب بوده و در برابر رطوبت مقاوم هستند. علاوه بر دو موردی که ذکر شد، وال واشرها نیز به عنوان یک منبع نوریِ قوی و پرکاربرد در نورپردازی نما بکار می‌روند. وال واشرها از قرارگیری تعداد زیادی ریسه در کنار یکدیگر تشکیل می‌شوند که قابلیت تنظیم زاویه دارند. استفاده از لامپ‌های LED در وال واشرها، مصرف انرژی را به طور چشمگیری کاهش داده و اجرای این نوع نورپردازی را با هزینه کمتری همراه می‌سازد.

 

انواع لامپ ها در نورپردازی نما

لامپ‌هایی که طراحان در نورپردازی نما ساختمان از آنها استفاده می‌کنند، انواع مختلفی داشته که متناسب با نوع نورپردازی باید لامپ مناسب انتخاب شود. اولین و پرطرفدارترین گزینه، لامپ‌های LED می‌باشند. مصرف کم انرژی و عمر زیاد این لامپ ها، مهمترین علت انتخاب آنها در اجرای نورپردازی است. دسته ی دیگر، لامپ‌های هالوژن بوده که به دلیل ایجاد نور سفید خیره کننده، نما را بسیار روشن نشان می‌دهند. شدت و رنگ نیز در هالوژن ها متفاوت بوده و متناسب با سلیقه افراد انتخاب می‌شود. علاوه بر این، لامپ‌های فلورسنت و نئون نیز، از دیگر لامپ‌های پرکاربرد در اجرای نورپردازی نمای ساختمان مسکونی می‌باشند.

  • البته شرکت لومینکس، لامپ‌های مخصوص نورپردازی نما را تولید می‌کند تا به راحتی بتوان شدت و رنگ نور را در آنها تغییر داد.

 

استفاده از لامپ های هالوژن در نورپردازی نما

استفاده از لامپ‌های هالوژن – نورپردازی نما مدرن

 

اصول کلیدی در نورپردازی نما ساختمان

نورپردازی نمای ساختمان نیز مانند طراحی نما و معماری داخلی ساختمان، دارای اصول مخصوص به خود بوده و تنها افراد خبره و متخصص در این زمینه باید مسئول اجرای نورپردازی شوند. طراحان باید در طراحی و اجرای نورپردازی از منابعی استفاده کنند که مصرف انرژی در آنها تا حد ممکن کم باشد. به طور مثال، استفاده از سیستم 12 ولت به جای سیستم 220 ولت، از نظر اقتصادی بسیار به صرفه است.

همچنین، محل قرارگیری لامپ ها، در جلوه ی بیشتر نمای ساختمان تاثیرگذار خواهد بود. شدت و رنگ نور نیز، باید هوشمندانه انتخاب شود تا زیبایی بصری بیشتر و ناظر به راحتی بتواند با نمای ساختمان ارتباط برقرار کند. بعلاوه، بیشتر طراحان بر این موضوع واقف هستند که انتخاب رنگ نور متناسب با رنگ نمای ساختمان انجام می‌شود. مثلا، نمای سفید با نورپردازی سفید و نمای تیره با نورپردازی نارنجی و زرد، تناسب و زیبایی بیشتری خواهد داشت.

در همین راستا، شرکت نورپردازی لومینکس، با کادری متشکل از بهترین و ماهرترین طراحان در تلاش است تا با نورپردازی‌های منحصر بفرد خود، جلوه ی ساختمان شما را دو چندان کند. شما هم برای ایجاد محیطی گیرا و جذاب، بهتر است نورپردازی نمای ساختمان‌ های خود را به ما بسپارید.

09127667128

Related Posts

keyboard_arrow_up